Vieraskirja  1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Valery

20.03.2022 12:45

Dear Tarja and Ari, owners of the Nauticat yachts!

As you know, in 2018 Nauticat shipyard filed for bankruptcy. This was mostly due to personal reasons and life changes of the Nauticat founder, Pentti Siltala. At that point it seemed that the story of the Nauticat shipyard would come to an end.
And yet, at the end of 2021, a group of entrepreneurs, led by an experienced yachtsman and the owner of a sailing school, Dmitry Muratov, united to revive a legendary brand.

We are constantly wondering what makes Nauticat yachts so distinguished, being a benchmark for many and special just for you. We would appreciate it if you help us to create a better version of the Nauticat brand. Your feedback, the operating experience, the pros and cons are valuable to us. It will make a significant contribution to the future of the Nauticat.

If you are ready to help us, please fill out a short Google Form
https://forms.gle/ZnL7g8U7TCGQc3UJA

Thank you in advance.

Nimi: Mike Morgan

21.08.2021 02:00
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan,student Loan, debt consolidation Loan e.t.c. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/Whats app)
Mr. Mike Morgan

Nimi: GCF

14.01.2021 01:14
Oletko tarvinnut lainaa ja jos sinulla on ollut vaikeuksia saada apua? Älä enää huoli, sillä Good Credits Foundation, joka on yksityinen lainayhtiö, on päättänyt tuoda taloudellisen tuen kotiovellesi prosenttiosuudella 2. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on lähettää heille sähköpostia yrityksen sähköpostitse osoitteeseen goodcreditsfoundation@gmail.com ja tarpeesi tyydytetään ilman mitään stressiä.

Nimi: Nancy Gakis

11.07.2014 15:08
Unforgetable memories from our sailing trip with TARINA at the beautiful picturesque and idyllic scenics of Finland from the 3rd to 6th July 2014. It was a lifetime experience to see the beauties of your country and to enjoy your amazing hospitality!
Many thanks Tarja & Ari
Nancy & Dimitris

Vastaus:

Nancy and Dimitris, thanks of your company and friendship!
Tarja and Ari

Nimi: Jussi Ekqvist
Kotisivut: http://www.jessboats.fi/

26.08.2013 04:58
Kiitos venepaikan lainasta svk:lla! t. m/v Esteri

Vastaus:

Hyvä että joutilaalle paikalle oli käyttöä. Meillä Saimaan purjehdus päättyi, mutta vielä on kesää jäljellä. Hyvää veneilysyksyä!
t. Tarja ja Ari

Nimi: Maria Gustafsson

09.04.2013 12:20
Tosi hienot sivut teillä!Kiva lukea matkaasta.

Nimi: Anita ja Tapio

20.06.2012 10:17
Tervetuloa kotivesille ja Suomen Juhannusta viettämään!

Nimi: Eero ja Kaiju

14.06.2012 19:21
Hyvin näyttää matkanne sujuneen, emme taida ehtiä teitä vastaan muualle kuin Soukan laiturille. Etupurjeen kanssa on ollut hankaluuksia ja muitakin syitä miksi olemme vielä täällä. Mutta onhan tässä vielä kesää..

Nimi: Eero ja Kaiju

01.06.2012 10:39
Tervetuloa kotivesille! Meillä ovat purjehdukset jäänee vähiin, sillä odottelemme edelleen etupurjetta purjemaakarilta. Ehkä kuitenkin jo ensi viikolla päästään...

Eero ja Kaiju

Vastaus:

Meillä nyt myös odottelua(3.6 su). Olemme Kielin lahden suulla Laboessa ja odottelemme venettä tuovaa rekkaa. Aikataulu ei mennyt meilläkään odotusten mukaan, joten pääsemme liikkeelle vasta noin ensiviikon lauantaina 9.6. Tulemme todennäköisesti Bornholm-Gotlanti-Hanko linjalla, tuletteko mahd. vastaan?

t. tarja ja ari

Nimi: Hannu ja Eija

13.05.2012 21:33
Oikein ihanaa Italian lomapurjehdusta teille kaikille, eritoten Petterille ja Sannalle. Aurinkoista on meilläkin ollut tänään, tosin tuuli oli viileää. Teimme pienen rundin SiniSimpulla Seurasaaren selälle (vene on ollut vesillä jonkin aikaa, mutta sisäkunnostukset ovat vieneet aikaa). Keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä helatorstain pitkän viikonlopun viettoon saareen. Haleja kaikille lähettävät Hannu ja Eija

Vastaus:

Hyvää venekauden avausta teillekin ja Helatorstai viikonvaihdetta! Pidetään yhteyksiä.
t. tarja ja ari

Nimi: Eero ja Kaiju

13.04.2012 19:03
Venekerhon lehti tuli tänään ja Tarjan juttu Tarinan purjehduksesta vei meidät lukemaan kuulumisianne. Kovin surullinen alku viimeiselle Välimeripurjehduksellenne.

Lämmin osanottomme,
Eero ja Kaiju

Vastaus:

Lämmin kiitos.
Ari ja Tarja

Nimi: Arja ja Ismo

12.04.2012 22:04
Osanottomme teitä kohdanneeseen suruun
Terveisin
Arja &Ismo

Vastaus:

Lämmin kiitos.
Ari ja Tarja

Nimi: Helena

07.04.2012 22:43
Lauantai ilta 7.4. avasin juuri Tarinan etusivun ja luin surullisen uutisen, osanottomme suruunne. Teillä paluupurjehdus alkaa Messolongista ja meillä matka välimeren mielenkiintoisiin paikkoihin vasta alkaa, jännittää! Lähdemme lentäen Suomesta 8.5. suuntana Sisilia Catanian satama, jossa veneemme odottaa. Tarkoituksenamme on varustella Water Witchiä suuria seikkailujamme varten. Toukokuun 22. pvä mukaan liittyy Mikki Suomesta ja lähdemmme porukalla kohti Korfuta, jossa meidän pitäisi olla 1.6. Kyytiimme hyppää vauhdikkaita naisia Suomesta. Reittisuunnitelmat ovat ihan auki ja tulemme hyödyntämään teidän tekemiänne upeita sivuja, kiitos siitä! Vietämme välimerellä kesän 2012, elokuussa purjehdimme veneemme Messolongin marinaan, sinne mistä te juuri lähditte. Vene jää näillä näkymin Messolongiin talvehtimaan. Aioimme kylläkin käydä veneellä loka-marraskuussa muutaman viikon purjehduksella, sen jälkeen se nostetaan maihin. Olisi ollut mukavaa purjehtia näitä vesiä samaan aikaan kuin te, mutta nyt me tulemme teidän vanavedessänne. Mikäli meille tulee jotakin ongelmia tai muuta kysyttävää, niin tulemme rohkeasti ottamaan teihin yhtyettä, meillähän on Arin puhelinnumero sekä sähköpostiosoite : ) Hyviä tuulia kotimatkalle sekä isohali!
Terveisin
Water Witch
Helena & Petri

Vastaus:

Kiitos osanotosta.
Hyviä purjehduksia teillekin kun saatte venhon vesille. Soitelkaa vain jos tulee jotain kysyttävää, vastailemme jos osaamme!
t. Tarja ja Ari

Nimi: Kari ja Leena

06.04.2012 11:17
Osanottomme suruunne Kirstin poismenon johdosta. Hyvää Pääsiäistä ja turvallista purjehdusmatkaa kotiin.
Kari ja Leena

Vastaus:

Lämmin kiitos ja hyvää Pääsiäistä teillekin.
Ari ja Tarja

Nimi: Tapio Puurtinen

05.04.2012 21:20
Osanottomme suruunne. Toivottavasti mustimmankin pilven kultaa muistojen aurinko.
Myötäisiä tuulia! Anita & Tapio

Vastaus:

Lämmin kiitos osanotosta.
Ari ja Tarja

Nimi: Hannu ja Eija

01.04.2012 14:24
Oikein hyvää pääsiäistä teille molemmille ja antoisia purjehdusilmoja matkalla Sloveniaan! Aika kuluu tosi nopeasti, vastahan te olitte täällä...
Hannu ja Eija

Vastaus:

Hyvää Pääsiäistä teillekin.
Ari ja Tarja

Nimi: Sirpa

06.10.2011 17:42
Onnea,onnea Arille ja terveiset teille molemmille Kuopiosta lätettävät Sirpa ja Touko

Nimi: Hannu ja Eija

06.10.2011 09:57
Sydämellinen onnentoivotus Tarinan kipparille Arille - taitaa olla oikein juhlavuosi meneillään kun aloitettiin jo Mikkelissä ikimuistoisella Saimaan reissulla. Nyt jatkatte juhlimista Kreikan saaristossa ja ensi viikolla toivon mukaan juhlitaan yhdessä vielä Saronin lahdella. Kannattaa olla kuusikymppinen, vai? Tuliko muuten aamukahvi sänkyyn?

Terveiset myös TarjalleNimi: jorma kinnunen

06.10.2011 09:42
aurinkoinen onnen toivotus Arille 60V.päivänä toivottaa Jrkki ja Anne
sää on kolea mutta aurinko paistaa.
On valtava määrä upeita kuvia matkalta
hyvää vointia teille.Ja vielä kerran ONNEA Arille ja Tarjalle

Nimi: Hannu ja Eija

03.10.2011 13:57
Sataa, sataa ropisee - on tosi syksyisen tuntua ja yölämpötilakin laski jo kerran etelässä alle nollan!

Hienoja kuvia oli galleriassanne!

Sunnuntaina sitten lähdemme mekin kohti etelää - onneksi on varattu aikaa reippaasti, sillä esim. eilen Blue1:n lento Ateenaan lähti melkein 4 tuntia myöhässä, edellisenä päivänä Dubrovnikista tullut saman yhtiön kone sen verran tärveltyi, että Suomeen palaajat joutuivat kentällä odottamaan 7 tuntia!

Eli ollaan jo tiistaina Aiginassa, hotellin nimi on Aeginitiko Archontiko, ei kovin kaukana satamasta - kuulemma idyllinen vanha rakennus - huoneita vain tusinan verran, mutta aamiainen kuuluu hintaan. Jos ei teitä näy niin varataan sitten perään toinen yö, tai jotain muuta. Niin, ja Pireuksessa olemme hotellissa, mikä on aika lähellä Zea Marinaa, kilometrin päässä siitä satama-alueesta, mistä päästään Aiginan laivaan.

Ihan tässä syyssäässä matkakuume kasvaa!

Ciao,

Eija

Nimi: Matti

08.09.2011 20:19
Edelliseen:
Kirotusvihre, pitäisi olla Pursimiäs

Nähdään ensi sunnuntaina jossakin Turkin rannikolla!

Matti

Nimi: Matti ja Terhi

08.09.2011 20:17
Potilas näyttää olevan jo melko hyvässä kunnossa, oikean käden vahvistusta pyritään suorittamaan ensi viikolla.

Mukava tulla taas kivaan ystäväpiiriin,

terveisin Persikka ja Pirsimiäs

Nimi: Hannu ja Eija

30.05.2011 14:02
Vautsi mitä kuvia oli Santorinilta - oikein sydän heitti kuperkeikkaa. Kyllä sinne joskus pitää päästä ne itse myös kokemaan.

Tervetuloa takaisin, vettä sataa ja ei ainakaan tänään rikota lämpöennätyksiä.

Hallitusta ei vielä ole, joten pääsette päivittämään näitä tietoja ihan kotimaassa.

Lähdettekö mukaan Tallinnaan 9.6. illalla - olisi tarjolla perinteinen retki Piritaan SiniSimpulla?

Nähdään

Hannu ja EijaVastaus:

Heippa!
Ikävä kyllä tällä kertaa ei päästä mukaan Tallinnan reissulle:(, Arilla on silloin ns. "Sahapäivät" Heinolassa ja itse olen menossa Savonlinnaan. Ollaan nyt viimeistä päivää (1.6) Marmariksessa ja lähtövalmistelut loppusuoralla eli kassit pakattu ja veneen pesut ym kohta tehty. Täällä "hirveä" helle, joten mennään kokeilemaan Marinan uima-allasta.
Kivaa reissua teille SiniSimpulla Tallinnaan ja näkemisiin!
t. tarja

Nimi: Hannu ja Eija

18.05.2011 13:53
Moro!
Suomi on edelleen jääkiekon MM-kullan vuoksi sekaisin, ei siinä sitten Pradise Oskarin 21. sija edes paljoa puhuttanut! Olivat MM -pojat sen verran juhlistaneet ja nauttineet kansallisen lentoyhtiön drinksuista, että eräs herra tipahti lentokoneen rappusilta rehellisesti sanoen turvalleen - ja illalla Kauppatorilla jopa Pressa Tarja sai halauksen - ei tosin tuntunut panevan pahakseen.

Ootte te niin tutuilla vesillä, että ihan kateeksi käy! Tosin Santorini jäi haaveeksi. Muuten, saatatte sitten jossain satamassanne ensi viikolla nähdä taas suomalaispurjehtijat, Helena ja Petri kun ovat häämatkalla, lähtevät ensi lauantaina Rhodokselta Symiin ja käyvät kääntymässä Kalimnoksessa, jos tuulet ja purjehdusonni suo.

Hallitusta meillä ei vielä ole, toivottavasti saadaan ennen teidän tuloanne. Soinilandiaan nyt kait teidän ei tarvitse tulla, kun siirtyivät ihan vapaaehtoisesti oppositioon.

Että tällaista. SiniSimppu on vesillä, ollaan jo oltu saaressakin. Viikonloppuna pitäisi saada purjeet (viime viikonloppu vietettiin Lopella piha ym talkoissa)

HVK:lla on sitten FB sivusto - on siellä munkin nimeni, vaan ei vielä kuvia yms!

Terveiseet Ogelista
Eija

PS Kiva kun saatte seuraa - oikein ihanaa purjehduslomaa teille kaikille

Vastaus:

Hei Eija,
ja kiitokset Suomen uutistiedotteista, niitä ei oikein tule täällä seurattua kun nettiyhteyskin on aina kortilla.. ja tietty aikakin, kun kiirettä muka pitää.
MM-lätkän loppuottelua kuunneltiin Santoriinin ssatamassa veneessä pätkivällä nettiyhteydellä radiosta. Harmi kun ei ollu satamassa ruotsalaisia, vain ranskalaisia, brittejä ja kreikkalaisia eikä ne ymmärrä lätkästä mitään.
Mukavia alkukesän purjehduksia ja nähdään sitten kun palataan täältä.
t. tarja

Nimi: Tiija

11.05.2011 17:45
Jassas teille!

Matkakuume alkaa pikkuhiljaa vaivaamaan, mutta onneksi kohtahan siihen kuumeeseen tulee helpotusta. Lepytelkää Poseidonia, jotta merituulet vähän lientyisivat, ennen kuin me Rayanin kanssa astumme purteenne.
Nemolle ollaan järjestetty hoitoa. Ja nyt on homma hoidossa. Sääkin virittää lomatunnelmaan. Kesämekossa tässä kirjoittelen ja nautin ihanasta ,lämpimästä ilta-auringosta.
Ilmoittelemme lähempänä tarkemmin mihin aikaan olemme Rhodoksen kaupungissa ja missä siellä tavataan.IHANAA!!!

Rayanilta extra halit Arille ja myös Tarjalle.
Tiija

Vastaus:

Jassas, jassas ja kalispera!

Poseidonnia on lepytelty ja tuulet olleet mietoja jo muutaman päivän. Nyt 16.5 ollaan iki-ihanalla Santoriinillla ja huomenna jatketaan jo länttä kohti ehkä Astipalaian pääkaupunkiin, että ehditään sitten Rodokselle ajoissa ottamaan teitä vastaan. Tänään täällä ainakin oli helteistä kaupungilla, toivotaan että säät pysyy mukavina myös seuraavat viikot.
Joten alkakaapa pakata laukkuihin niitä kesämekkoja ja shortseja. Nähdään sittten lauantaina, tervetuloa!

Tarja ja Ari

©2022 tarina - Putteri (MMD Networks Oy)